Over basiscursus OR

Betaalbare cursussen voor nieuwe OR-leden

We bieden al enige jaren trainingen en cursussen aan voor startende OR-leden aan. Onze opleidingen duren 1 dag. Het is mogelijk om een cursus of training op maat gte maken. die kan dan langer duren. Onze trainingen zijn kort, maar wel intensief en goed betaalbaar. Daarmee helpen wij ondernemingsraden en hun leden resultaten te behalen. In de cursussen staat meer de basiskennis centraal. Basiscursus OR daagt de deelnemers uit en laat ze nieuwe dingen ontdekken die aansluiten op de eigen werksituatie. Hierdoor ontstaat er een krachtig leereffect.

Voor, tijdens en na de opleiding leren

We zien onze trainingen als een traject. U gaat niet alleen tijdens, maar ook voor en na de opleiding aan de slag.

  • Voor de training vragen we of u een schriftelijke intake wilt invullen. Hierdoor krijgt u uw leervraag en dilemma’s helder en kan de trainer gerichter met u aan de slag.
  • Tijdens de training gaat u samen met andere deelnemers en de trainer aan het werk.
  • Na de training gaat u het geleerde in de praktijk brengen. Wij blijven dan voor u klaarstaan. U krijgt nog een half jaar nazorg met OR Select. U krijgt informatie en handige tools om het OR-werk te vergemakkelijken. Ook kunt u uw vragen aan ons blijven stellen. Wij zullen u dan zo goed mogelijk proberen te helpen.

Kwaliteitsgarantie

Om uw leerdoelen te bereiken zorgen we ervoor dat de kwaliteit van onze trainingen en trainers hoog ligt. Onze trainers zijn gecertificeerd. De kwaliteit van onze opleidingen is goed, want de deelnemers geven ons gemiddeld een ruime 8. Om te bewijzen dat onze opleidingen goed zijn, bieden we u kwaliteitsgarantie. Is de door u gevolgde training of cursus niet goed dan krijgt u uw geld terug.

De organisatie

Basiscursus OR maakt net zoals OR Academy deel uit van De Academy opleiding en advies, ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 63082411.

De trainingen worden verzorgd door de trainers van OR Academy. Basiscursus OR heeft het volgende adres:

Postbus 31049
6503 CA  Nijmegen

Contact

Contact

Direct contact met onze experts
085 - 0432268
Beloftes

Onze beloftes

  • goede prijs
  • vooraf persoonlijke intake
  • kleine groepen
  • niet goed geld terug!
  • een half jaar gratis nazorg