Een maatwerkcursus voor uw eigen OR

Basiscursus OR biedt ondernemingsraden cursussen op maat aan. U bepaalt de inhoud, de door u gewenste locatie en het tijdstip. Veel ondernemingsraden en kijken naar het programma  en willen dit dan voor hun eigen OR.  We passen het programma aan en we verzorgen de cursus of training op uw tijdstip en op uw locatie.

Het is ook mogelijk om een cursus OR helemaal op maat te maken. Over elk denkbaar OR-thema, voor beginnende en gevorderde OR. Dat doen we bij u op locatie, of juist ergens anders. Uw voordeel is dat u vooraf met de trainer de inhoud, aanpak, locatie en lengte van de training op maat kunt bepalen, zodat de cursus OR op maat  helemaal aansluit bij uw eigen wensen.

Kosten

Een training of cursus maat is meestal voor kleinere medezeggenschapsorganen duurder dan deelname aan een open inschrijvingscursus. Als u met een grotere groep een cursus wilt volgen dan kunt u het beste kiezen voor maatwerk. Wat u ook kiest. Basiscursus OR is in de praktijk gemiddeld genomen zo’n 25% voordeliger dan de vijf grootste OR-trainingsinstituten. Een offerte op maat, inclusief conceptprogramma, kunt u eenvoudig aanvragen. Stuur een email of bel ons. De gegevens vindt u aan de rechterkant van deze pagina.

Opleidingsadvies

Wilt u weten of een maatwerk cursus of training het beste aansluit bij de leervragen van uw OR? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen u graag met het realiseren van uw doelstellingen en maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Vraag een opleidingsadvies aan (085-0432268).

Contact

Contact

Direct contact met onze experts
085 - 0432268
Beloftes

Onze beloftes

  • goede prijs
  • vooraf persoonlijke intake
  • kleine groepen
  • niet goed geld terug!
  • een half jaar gratis nazorg